Hvem og hvad er Homoware

Homoware er blandt Danmarks ældste stadig eksisterende webshops. Den startede tilbage i år 2000, hvor tingene kørte lidt anderledes end i dag.

Dengang bestilte man og fik tilsendt giro-kort, og først efter indbetalingen, blev varen fremsendt.

Der er sket meget siden da, og især på hastigheden. I dag skal du blot betale online inden kl. 18:00, så sender vi din bestilling samme dag, og du har den typisk allerede dagen efter.

Skiftende ejere

Gennem tiden, har 3 homoseksuelle par ejet Homoware. Fælles for dem alle, har været en drivkraft til at give de homoseksuelle og andre et sted, hvor man kan købe kvalitetsprodukter til en lav pris.

Stifterne af Homoware, Troels og Ole, kørte virksomheden i 9 år, hvorefter de besluttede, at der skulle nye kræfter til for at kunne fornye brandet og hjemmesiden. De solgte derfor virksomheden videre til Mads og Dennis, der drev Homoware i 2 år, og blandt andet sikrede at hjemmesiden blev oversat til engelsk og svensk.

De nuværende ejere af Homoware, Henning og Michael, har drevet virksomheden siden 2011, og har bl.a. opdateret hjemmesidens design til det nuværende, har oversat siden til finsk, samt optimeret virksomheden til, at den kommer rundt til forskellige arrangementer i Danmark, f.eks. Copenhagen Pride og Aarhus Pride.

Hvem er Drengene?

Medarbejderne hos Homoware består for tiden kun af homoseksuelle fyre, og vi har altid omtalt os selv som Drengene fra Homoware.

Homowares daglige drift dækkes af 6 dedikerede Drenge, der sætter en ære i, at vores høje serviceniveau altid bliver opretholdt.

Michael
Michael

Emil
Emil

Mika
Mika

Henning
Henning

Ronnie
Ronnie

Kir
Kir

Men staben af medarbejdere udvides kraftigt i perioder hvor vi er ude med vores pop-up-shop i landet, for webshoppens kunder må ikke mærke til, at der er ekstra travlt - vores ambition er altid at have Danmarks ubetinget bedste service, uanset hvor travlt der måtte være.

Drengenes til tider filantropiske måde at drive forretning på blev i øvrigt kvitteret med at Homoware blev tildelt Axgil Erhvervspris i 2012 for at være den virksomhed, der gør mest for de homoseksuelle i Danmark, og det er faktisk den eneste gang, at Erhvervsprisen er blevet vundet af en LGBT/homo-virksomhed.

Hvor finder du Drengene?

Alle ugens 7 dage er vores butik i centrum af København åben fra kl. 12, men vores pop-up-shop kommer rundt omkring i landet løbende afhængigt af arrangementer.

Samtidigt har vi indgået sponsorater og samarbejdsaftaler med en række homo-klubber/arrangører og foreninger rundt omkring i Skandinavien, således at vi kan være med til at hjælpe med at få et mangfoldigt homo-miljø.

Du finder os bl.a. her:


Aarhus Pride

SLM København

SLM Aarhus

SLM Malmö

Manifest

Aalborg Pride
Örebro Pride

Derudover vil du også kunne finde vores logo mange steder rundt om i landet, hvor vi sponserer lokale arrangementer

Gå til større visning